-29%

Blaži čaj za regulisanje probave i smanjivanje nadutosti – 14 dana

Original price was: 700,00 rsd.Current price is: 500,00 rsd.

Kategorije: , Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Lookin Fit
Opis
Način upotrebe
Sastav

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži antrahinonske glikozide(frangulina A i B i glukofrangulin A i B), masno ulje, flavonoide, organske kiseline, etarska ulja, tanine i triterpene,

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Bowels čaja povoljno deluju regulisanje varenja, smirenja grčeva, ublažavanje nadutosti i eliminacije gasova.

Upotreba Bowels Tea Light čaja preporučuje se: za regulisanje stolice, osobama sa usporenim radom creva koje često imaju problem zatvora. Za maksimalan efekat detoksikacije, ubrzavanja metabolizma i mršavljenja Bowels čaj koristiti u istom vremenskom periodu sa Detox čajem.

Ograničenja u upotrebi: Tokom trudnoće i dojenja Bowels Tea Light se može koristiti ali samo uz konsultaciju sa stručnim licima.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima: Preporučujemo da se o upotrebi Bowels Tea Light čaja uz redovnu terapiju, posavetujete sa lekarom ili farmaceutom.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 250-300 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da odstoji 20-30 min. Procediti i piti pola sata-sat nakon večere.

  • Kora krušina (Frangulae cortex)
  • Plod komorača (Foeniculi fructus)
  • List pitome nane (Menthae piperitae folium)
  • List sene (Sennae folium)