-70% Super
cena!

Bob’s Secret Preparat za kosu 60 kapsula

2.676,00 rsd

Kategorija: Oznaka: Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Purivera
Opis
Način upotrebe
Sastav

Bob’s Secret preparat je jedinstveni sastojak za povećanje volumena dlake, usporavanje i sprečavanje opadanja kose, kao i odlična prevencija protiv ćelavosti.

U sastav ulaze vitamini B grupe, zatim cink, gvožđe, ulje pšeničnih klica, cistein i metionin. Sastojci su profesionalno izbalansirani kako bi se postigla njihova potpuna sinergija, pa tako vitamini B kompleksa hrane koren dlake, isto kao i ulje pšeničnih klica koje je poznato kao jedan od najkvalitetnijih izvora vitamina E. Takođe, gvožđe i cink neophodni su za podizanje imuniteta i kontrolu mnogih ćelijskih funkcija. U sastav su ušle i amino-kiseline kao što su cistein i metionin, zaokruživši ovu formulaciju tako da postiže najbolje rezultate.

Bob’s Secret kapsule stimulišu rast kose, štite teme od isušivanja, gljivičnih infekcija, peruti, a imaju i moć da duže zadrže čistoću same kose.

Usled redovnog korišćenja, vaša kosa će ponovo biti blistava, gušća nego ikada, a koža glave zdrava i elastična!

Preporučuje se uzimanje po jednu kapsulu dva puta dnevno, ujutru i uveče.

Napomena

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Pre upotrebe proizvoda posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom. Ne preporučuje se primena kod osoba preosetljivih na bilo koji od sastojaka proizvoda, osobama sa hemosiderozom hemohromatozom koje koriste lekove protiv zgrušavanja krvi (antikoagulansi), koje imaju sklonost ka krvarenju, osobama sa istorijom hemoragijskog moždanog udara, sa naslednim poremećajem krvarenja (hemofilija), sa kamenom u bubrezima, naročito sa cisteinskim kamenjem, sa malignim oboljenjima, sa povišenim nivoom homocisteina, obolelim od šizofrenije, kao i osobama sa insuficijencijom jetre i bubrega. Tokom upotrebe preparata sa N-acetil- L-cisteina potrebno je povećati unos tečnosti.