-25%

Čaj za povećanje testosterona i ublažavanja simptoma uvećane prostate – 28 dana

Original price was: 1.200,00 rsd.Current price is: 900,00 rsd.

Kategorije: , Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Lookin Fit
Opis
Način upotrebe
Sastav

Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži steroidne saponine – terestozidi A do K (diogestin, tigogenin, neotigoenin, hlorogenin, ruskogenin, fenugricin), flavonoide (tribulozid- derivat kemferola, astragalia, rutina, kvercetina i mircetina) , alkaloide (harmanski), masno ulje, lignan amide(tribulusamid),
β–sitosterol i njegove estre i glikozid, galnu i elagnu kiselinu i njene derivate(enotein A i B – u količini od 3-10%), etarsko ulje (do 2% – postoje tri hemotipa i to karvakrolni, timolni i linalolni, a najcenjeniji je karvakrolni), triterpene, derivate cimetne kiseline, ugljene hidrate(uglavnom sluzi), piridinske alkaloide(gencijanin, trigonelin), kumarine, proteine(lizin, triptofan), slobodne amino kiseline.

Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Men’s čaja podstiču sintezu polnih hormona – testosterona, pokazuju analgetsko, protivupalno i antibakterijsko delovanje, inhibiraju nekontrolisano umnožavanje ćelija prostate, a deluju stimulišuće i na izlučivanje mokraće. Deluju na snižavanje nivoa šećera i holesterola u krvi, a pokazuju i virustatično i antiflogistično dejstvo.

Upotreba Men’s čaja preporučuje se: sportistima i svim muškarcima koji žele da povećaju nivoa testosterona, povećaju libido, podstaknu sintezu protein i mišićni rast, ojačaju opšte stanje organizma i poboljšaju sportske preformanse, za ublažavanje tegoba kod benigne hiperplazije prostate i za snižavanje holesterola i šečera u krvi.

Ograničenja u upotrebi: Men’s tea se za najbolje rezultate koristi tri meseca u kontinuitetu nakon čega je potrebno napraviti pauzu od mesec dana.

Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima: Preporučujemo da se o upotrebi Men’s čaja uz redovnu terapiju, posavetujete sa lekarom ili farmaceutom.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mešavine preliti sa 250-300 ml ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da odstoji 20-30 min. Procediti i piti na prazan stomak, 2 puta dnevno.

  • Herba babinog zuba (Tribulus terrestis)
  • Herba svilovine (Epilobium parviflorum)
  • Herba rtanjskog čaja (Satureja montana)
  • Grčko seme (Trigonella foenum-graecum)
  • Koren koprive (Urticae radix)