-50% Novo!

Diapure

3.980,00 rsd

Kategorija: Oznaka: Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Purivera
Opis
Način upotrebe
Sastav

Diapure sadrži prirodne sastojke koji uz sinergičko dejstvo mogu dovesti do postizanja željnog nivoa šećera.

  • Pakovanje za 30 dana korišćenja
  • Pomaže u održavanju normalnog nivoa glukoze
  • Doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema i održavanju normalnog energetskog metabolizma

Sastojci:

Cimet

Uglavnom poznat kao začin,ali odavnina se koristi u Kineskoj medicine. Podstiče varenje I probavu. Bogat je fenolima koji su moćan anti oksidant. istraživanja pokazuju da može sniziti nivo od 10 – 30%

Vitamin B12

Ima ulogu u deobi ćelija. Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog Sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, normalnoj funkciji nervnog sistema. Učestvuje u sintezi DNK. Ima vitalni značaj za neurološku funkciju organizma.

Hrom

Jedan od ključnih mikroelemenata koji je važan za metabolizam ugljenih hidrata,masti I proteina.Potpomaže pretvaranje glukoze u energiju kao I sintetisanje masnih kiselina. Pomaže da proteini stignu tamo gde su najpotrebniji.

Cink

Doprinosi: normalnom kiselinsko-baznom metabolizmu, normalnom metabolizmu ugljenih hidrata, normalnoj sintezi DNK, normalnom metabolizmu makronutrijenata, sintezi proteina, zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Alfa lipolinska kiselina

Disulfidno jedinjenje poznato kao bitan kofaktor u reakcijama proizvodnje energije u organizmu. Većina metaboličkih reakcija u kojima alfa-lipoinska kiselina učestvuje odigrava se u mitohondrijama. Alfa-lipoinska kiselina ostvaruje svoju kofaktorsku ulogu u okviru dva enzima – piruvatdehidrogenaznog kompleksa i dehidrogenaze alfa-keto kiselina koji učestvuju u metabolizmu ugljenih hidrata, masti i aminokiselina.

Diapure podržava 3 osnovna elementa koji mogu pomoći pri održavanju normalnog nivoa šećera:

  • Smanjenje apsorpcije glukoze iz hrane u vene
  • Smanjenje produkcije glukoze u jetri
  • Povećava apsorpciju glukoze u ćelije radi pretvaranja u energiju