Hajduk Stankova Medovača – Hajdučki set

HAJDUK STANKOVA RAKIJA OD MEDA SA PROPOLISOM – HAJDUČKI SET 750ml + 200ml je izuzetan primerak domaće rakije koja je pravljena sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima. Jedinstvena kombinacija kvalitetne rakije dobijene destilacijom meda, što joj daje sladak i pun ukus, koji kompletira propolis. Prirodni sastojci premium kvaliteta a u našoj specijalnoj recepturi rezultiraju pićem koje lako klizi niz grlo i greje sva čula.

3.490,00 rsd

Šifra proizvoda: 4516 Kategorija: Rok isporuke: Brend: Primed
Opis
Način upotrebe
Sastav

HAJDUK STANKOVA RAKIJA OD MEDA SA PROPOLISOM – HAJDUČKI SET 750ml + 200 ml je izuzetan primerak domaće rakije koja je pravljena sa pažljivo odabranim prirodnim sastojcima. Jedinstvena kombinacija kvalitetne rakije dobijene destilacijom meda, što joj daje sladak i pun ukus, koji kompletira propolis. Prirodni sastojci premium kvaliteta a u našoj specijalnoj recepturi rezultiraju pićem koje lako klizi niz grlo i greje sva čula.

Specijalna receptura je nasleđena od gorštaka sa Fruške gore, čuvana kao porodična tajna i na kraju usavršena kroz godine iskustva, zaslađena najčistijim medom, začinjena propolisom formira jedno izuzetno piće koje kad jednom probate, uvek ćete mu se vraćati.

   • KVALITET Kada su sastojci pažljivo odabrani, godine iskustva i posebna receptura daju piće dostojno pravih junaka!
   • TRADICIJA Od davnih dana, prenošena sa kolena na koleno i usavršena u našoj radionici, Hajduk Stankova rakija je zaista rezultat istinske tradicije dobrog ukusa.
   • UKUS Baršunasti ukus koji golica nepce i greje dušu posle prvog gutljaja – tako ćete prepoznati našu jedinstvenu rakiju.
   • PRIRODA Samo prirodni sastojci dolaze u obzir za proizvodnju naše Hajduk Stankove rakije, jer samo je najbolje dovoljno dobro.

Hajduk Stankova Baner PRK1196 PB 7 PRK1196 PB 7 1