-10%

MaxMedica B12 Neuro Max 30 kapsula

Vitamin B12 i folna kiselina, 30 kapsula

780,00 rsd

Nema na zalihama

Kategorije: , Rok isporuke: 2 radna dana Brend: MaxMedica
Opis
Način upotrebe
Sastav

MaxMedica B12 Neuro Max je sinergističko delovanje B12, folne kiseline (Vitamin B9) i biotina (Vitamin B7) poboljšava blagi gubitak pamćenja povezan sa starenjem, takođe povoljno utiču na poboljšanje periferne cirkulacije.

Prevencija moždanog udara, depresije, gubitka pamćenja i koncentracije, perifernih neuropatija. Vitamin B12 zajedno sa folnom kiselinom pomaže u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, а samim tim omogućava veći prenos kiseonika do ćelija i bolju cirkulaciju.

Ovo posebno utiče nа moždanu cirkulaciju, čineći mozak bolje ргоkrvlјеnim, а samim tim i sposobnijim za obavljanje svakodnevnih аktivnоsti.

INDIKACIJE

prevencije moždanog udara,
depresije,
gubitka pamćenja i koncentracije,
perifernih neuropatija

Preporučuje se 1 kapsula dnevno, u jutarnjim časovima.

NAPOMENA: Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečanje bilo koje bolesti.

UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje i deca mlađa od 12 godina pre uzimanje ovog preparata treba da konsultuju lekara. Osobe koje koriste antiagregacione i antikoagulantne lekove, trebaju da konsultuju lekara pre upotrebe preparata.

NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

Sadrži 100% prirodne ekstrakte vitamina B12, folne kiseline i biotina vrhunskog kvaliteta.