-10%

MaxMedica Coenzim Q10 30 kapsula

Original price was: 944,00 rsd.Current price is: 850,00 rsd.

Nema na zalihama

Kategorija: Rok isporuke: 2 radna dana Brend: MaxMedica
Opis
Način upotrebe
Sastav

Coenzim Q10 će vam pomoći da se osećate manje umorno i bolje iskoristite energiju. Ublažava i hroničnu srčanu insuficijenciju.

Koncentracija Coenzima Q10 u organizmu se smanjuje posle 30. godine ili tokom terapije statinima koji smanjuju stvaranje holesterola u krvi.

Dodavanjem Ceonzima Q10 smanjujte oksidativni stres u vašem organizmu i štitite se od različitih oboljenja.

INDIKACIJE

  • Srčana slabost i oboljenje srčanog mišića
  • Povišen holesterol i trigliceridi
  • Angina pectoris i infarkt miokarda
  • Povišenog krvnog pritiska
  • Alchajmerove bolesti
  • Parkinsonove bolesti
  • Kancera
  • Poboljšava rad imunog sistema

Keonzim Q10 je supstanca rastvorljiva u mastima, slična vitaminima, koja se nalazi u svakoj ćeliji ljudskog organizma i neophodan je za njihovo normalno funkcionisanje.
Preporučuje se muškarcima koji planiraju porodicu jer povećava pokretljivost spermatozoida. Osnovna uloga Coenzima Q10 je da reguliše snabdevanje ćeljia energijom, kao i da ih štiti od dejstva
slobodnih radikala, doprinoseći time zaštiti od malignih promena.

Rezultati različitih studija su pokazali su da tečna formulacija (meka želatinozna kapsula) daje značajnije efekte od praškaste formulacije. Tečna formulacije stvara u plazmi 200% do 225% veće koncetracije Coenzima Q10 i zadržava je 5 do 8 sati od momenta unošenja.

Preporučuje se samo 1 kapsula (30mg) dnevno. Najbolje ih je uzimati u toku jela, jer im se tako višestruko poboljšava iskoristljivost.

NAPOMENA: Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečanje bilo koje bolesti. Posavetuje sa lekarom oko primene ako imate neka hronična oboljenja (posebno srca i krvnih sudova) ili pripadate osetljivim grupama (trudnice, dojilje, deca do 12 godina), da bi primenom integrativne terapije (klasična i tradicionalna medicina) dobili najbolje za svoje zdravlje. Možda će vam lekar smanjiti zvaničnu terapiju ako uzimate ovaj preparat.

UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje i mala deca ne treba da uzimaju preparate sa Coenzimom Q10. Insulin-nezavisni dijabetičari treba da se konsultuju sa lekarom pre uzimanja Coenzima Q10 uz redovnu kontrolu glukoze u krvi.

NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

Sadrži 100% prirodni koenzim Q10 vrhunskog kvaliteta.