-10%

MaxMedica Devital Active 400IU 100 tableta

Originalna cena je bila: 922,00 rsd.Trenutna cena je: 830,00 rsd.

Nema na zalihama

Kategorije: , Rok isporuke: 2 radna dana Brend: MaxMedica
Opis
Način upotrebe
Sastav

Vitamin D je vitamin sunca: kad se izložimo sunčevoj svetlosti i ćelije naše kože apsorbuju UV B zrake dolazi do pretvaranja 7-dehidroholesterola u vitamin D3. Ipak, današnji način života često dovodi do smanjene sinteze Vitamina D3 u našem organizmu.

Stoga, deficijencija Vitamina D3 danas predstavlja zdravstveni problem širom sveta. Vitamin D3 je neophodan za normalan metabolizam kalcijuma i fosfora, što je preduslov za zdravlje naših kostiju. Takođe, nedostatak Vitamina D3 može dovesti do niza drugih zdravstvenih problema kao što su kancer, autoimune bolesti, infektivne bolesti, dijabetes tipa 1 i 2, hipertenzija i bolesti srca, kao i multipla skleroza. Suplementacija Vitaminom D3 se posebno preporučuje kod žena koje pate od gojaznosti i insulinske rezistencije.

INDIKACIJE

  • Održavanje zdravlja kostiju i zuba
  • Pravilna i efikasna absorpcija kalcijuma i fosfora što je uslov za normalnu koncentraciju kalcijuma u krvi
  • Održavanje normalnih ćelijskih deoba
  • Pravilna funkcija imunog sistema i zdrav infalamatorni odgovor
  • Održavanje zdrave mišićne funkcije

Odrasli – 1 tableta dnevno uz obrok.

NAPOMENA: Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.
NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C (sobnoj temperaturi), van domašaja dece.
UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka. Trudnice i dojilje pre upotrebe da konsultuju lekara.

 

Proizvod sadrži 100% prirodni suvi ekstrakt vitamina D3 400IU vrhunskog kvaliteta.