-10%

MaxMedica Ginko Forte 30 kapsula

Kompleks na bazi ginkgo bilobe sa vitaminima B grupe

Originalna cena je bila: 667,00 rsd.Trenutna cena je: 600,00 rsd.

Nema na zalihama

Kategorija: Rok isporuke: 2 radna dana Brend: MaxMedica
Opis
Način upotrebe
Sastav

Dijetetski proizvod koji svojim sinergističkim delovanjem ekstrakta ginko bilobe, vitamina B6, B12 i folne kiseline (vitamin B9) povoljno utiče na moždanu cirkulaciju i na razvoj nervnih ćelije.

Ginko poboljšava memoriju i druge moždane aktivnosti, deluje blago antidepresivno i koristan je za osobe koje pate od migrene.

INDIKACIJE

  • problemi sa koncenctracijom i pamćenjem
  • oslabljena moždana aktivnost
  • vrtoglavica i zujanje u ušima
  • loša cirkulacije glave, ruku i nogu

Preporučuje se 1 kapsula dnevno, u jutarnjim časovima, u trajanju od mesec dana.

NAPOMENA: Ginko B neuro uglavnom se vrlo dobro podnosi. Vrlo retko pri uzimanju mogu se javiti teškoće u varenju, glavobolja ili kofoa alergija. U slučaju pojave ovih simptoma potrebno je obratiti se lekaru. Osobe koje koriste antidepresive se obavezno moraju konsultovati sa lekarom pre uzimanja preparata, jer aktivne komponente ova dva preparata u kombinaciji mogu izazvati različite nus pojave.
Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti.

UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive(alergične) na neki od sastojaka. Deca mlađa od 12 godina, trudnice i dojilje ne bi trebalo da koriste preparate na bazi ginka, jer ne postoji dovoljno dokaza o bezbednosti korišćenja proizvoda na bazi ginka u ovim populacionim grupama. Istovremeno korišćenje proizvoda na bazi ginka i antikoagulativnih lekova lekova (varfarin), antiagregacijskih i nesteroidnih antiinflamatornih lekova može povećati rizik od krvarenja. Osobe koje čekaju neki operativni zahvat, ne treba da koriste ginko.

NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na hladnom mestu, van domašaja dece.

 

Sadrži 100% prirodne ekstrakte Ginko bilobe (60mg) i sve vitamine B grupe vrhunskog kvaliteta.