-10%

MaxMedica Goodbye kilogrami 30 kapsula

Original price was: 1.000,00 rsd.Current price is: 900,00 rsd.

Nema na zalihama

Kategorije: , Rok isporuke: 2 radna dana Brend: MaxMedica
Opis
Način upotrebe
Sastav
Preparat je namenjen regulaciji telesne težine, dovodi do gubitka telesne mase. Good bye kilogrami dovode telesnu težinu u normalu i održavaju je na tom nivou.
Goodbye kilogrami ubrzavaju metabolizam, a time pojačavaju potrošnju masnoća, što dovodi do gubitak kilograma. Ovaj preparat može da se primenjuje u dužem periodu bez pravljenja pauza, a dužina terapije treba da traje najmanje mesec dana (dve kutije).
INDIKACIJE
  • Smanjenje apetita
  • Stimulisanje razmene materije i energije na ćelijskom nivou, što za rezultat ima smanjenje deponovanja masti i podstiče njihovu razgradnju u masnim ćelijama.
  • Smanjuje broj postojećih masnih ćelija, podstičući njihovu razgradnju, pospešuje lučenje unutrašnjih žlezda ( jetra, žuč, pankreas) što utiče na sagorevanje masti kao i sniženje nivoa holesterola i triglicerida u krvi
  • Smanjenje apsorbcije masti iz digestivnog trakta, a samim tim i pojačano izbacivanje toksičnih materija iz organizma (pojačana peristaltika creva)
  • Eliminacija tečnosti iz organizma (diuretski efekat)
  • Pojačana mikrocirkulacija u tkivu ima za rezultat eliminaciju čvorića i nakupljene tečnosti unutar nepoželjnih „jastučića”, (eliminacija celulita).

Uzima se po jedna kapsula, dva puta dnevno, pre jela. Nema potrebe za pauzama u toku terapije, osim ako ste postigli željenu kilažu. Gubitak kilograma iz dosadašnjeg iskustva iznosi od 1 do 5 kg mesečno, a zavisi od težine osobe (veća težina lakše početno skidanje kilograma), fizičke aktivnosti i sprovedenih mera u korekciji ishrane.

NAPOMENA: Preparat ne zamenjuje obrok. Potrebno je imati tri izbalansirana obroka sa smanjenim unosom kalorija. Ženama u menopauzi se može preporučiti uzimanje preparata.
UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Trudnicama i dojiljama se ne preporučuje. Preparat je nmanjen odraslim osobama. Proizvod ne trebalo da koriste koriste osobe sa nedijagnostifikovanim akutnim ili stalnim gastroinntestinalnim problemima, inflamatornim bolestima kolona (Ulcerozni colitis, Kronova bolest), kod stanja disbalansa vode i elektrolita.
NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

Sadrži 100% prirodane ekstrakte krušine, breze, sene, zelenog čaja, morača i artičoke vrhunskog kvaliteta.