-10%

MaxMedica MenoFlavon 30 kapsula

Pomoć za ublažavanje tegoba u menopauzi

Originalna cena je bila: 711,00 rsd.Trenutna cena je: 640,00 rsd.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka: Rok isporuke: 2 radna dana Brend: MaxMedica
Opis
Način upotrebe
Sastav
Ako ste u menopauzi MenoFlavon će ublažiti vaše tegobe (nalete vrućine, nervozu, nesanicu) i smanjiti rizik od nastanka kardiovaskularnih i malignih oboljenja. Preporučuje se i kao dopuna terapiji za osteoporozu.
Sadrži i prirodne boje (flavonoide) koji su antioksidansi i smanjuju oksidativni stres, što znači da vas štiti i od kardiovaskularnih i malignih bolesti.
INDIKACIJE
  • za ublažavanje tegoba u menopauzi
  • kao dodatna terapija kod osoba sa osteoporozom
  • kod osoba sa srčanim oboljenjima

Upotreba: 1 kapsula dnevno u jutarnjim časovima

UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Deci, trudnicama i dojiljama se ne preporučuje da uzimaju izloflavonide soje, jer ne postoji dovoljno podataka o njegovom delovanju na ovu populaciju. Osobe obolele od kancera i sa hipertirodizmom ne bi trebalo da uzimaju ove preparate.

NAPOMENA: Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečanje bilo koje bolesti. Ženama u menopauzi se može preporučiti uzimanje preparata.

NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

Sadrži suvi ekstrakt soje (minimalni sadražaj izoflavona 40%).