-10%

MaxMedica Pro Nerv 30 kapsula

Potpuno prirodna alternativa za smirenje

550,00 rsd

Nema na zalihama

Kategorija: Rok isporuke: 2 radna dana Brend: MaxMedica
Opis
Način upotrebe
Sastav

ProNerv će vas dejstvom aktivnih sastojaka matičnjaka i valerijane umiriti i tako smanjiti arterijski pritisak koji je posledica napetosti. Ne stvara zavisnost ni nakon duže primene.

Sadrži i prirodne boje (flavonoide) koji su antioksidansi i smanjuju oksidativni stres, što znači da vas štiti i od kardiovaskularnih i malignih bolesti. Glog pomaže da se srčani mišić opusti.

Doprinose ublažavanju tegoba izazvanih stresnim stanjima, deluju kao antioksidans i pomažu u zaštiti od kardiovaskularnih i malignih oboljenja.

Proizvod ProNerv sadrži kapsule formulisane na bazi valerijane, melise, matičnjaka i gloga. Ovaj proizvod je potpuno prirodan i bez pigmenta. Njegova struktura idealna je za rešavanje problema stresa i napetosti, nesanice, razdražljivosti, problema sa koncentracijom i pamćenjem u situacijama pojačane mentalne aktivnosti, kao i za srčane tegobe.

MEHANIZAM DEJSTVA MaxMedica Pro Nerv:

  • Valerijana povećava koncentraciju GABA-e u međućelijskom prostoru, čime se povećava njeno dejstvo na postsinaptički neuron: uvodi ga u hiperpolarizaciju. Tako ispoljava sedativni i anksiolotički efekat.
  • Matičnjak potencira dejstvo valerijane
  • Glog smanjuje koncentraciju kalcijuma u vaskularnom mišiću čime pravi vazodilataciju i smanjuje periferni otpor. Smanjuje TA, posebno dijastolni. Deluje direktno na srčani mišić.
  • Ne stvara zavisnost ni nakon duže primene

Upravo zato Pro Nerv, potpuno prirodan i bezbedan proizvod, nudi rešenje. On će vas dejstvom aktivnih sastojaka matičnjaka i valerijane umiriti i tako smanjiti arterijski pritisak koji je direktna posledica napetosti. Sadrži i prirodne boje (flavonoide) koji su antioksidansi i smanjuju oksidativni stres, što znači da vas štiti i od kardiovaskularnih i malignih bolesti. Glog pomaže da se srčani mišić opusti.

INDIKACIJE

  • osobe izložene stresu i psihičkoj napetosti
  • kod nesanica i razdražljivosti
  • kod problema sa koncentracijom i pamćenjem
  • kod srčanih tegoba

Preporučuje se za ublažavanje stresnih situacija 1 – 2 kapsule dnevno pre jela. Za postizanje kvalitetnog sna dve kapsule uzimati 30-60min pre odlaska na spavanje.

UPOZORENJE: Proizvod ne smeju da uzimaju osobe preosetljive (alergične) na neki od sastojaka. Deci, trudnicama i dojiljama se ne preporučuje da uzimaju ProNerv preparat. Ne preporučuje se istovremena primena preparata sa sintetskim sedativima i alkoholom. Ne uzimati ProNerv dva do ti sata pre upravljanja vozilom ili mašinama. Dužina primene proizvoda je od četiri do šest nedelja. Ukoliko se jave respiratorne smetnje, bol u predelu srca ili dolazi do zadržavanja tečnosti u nogama, potebno je potražiti pomoć lekara.

NAPOMENA: Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečanje bilo koje bolesti. Ženama u menopauzi se može preporučiti uzimanje preparata.

NAČIN ČUVANJA: Čuvati zatvoreno u originalnoj ambalaži, zaštićeno od svetlosti i vlage, na temperature od 15º – 25º stepeni C, van domašaja dece.

 

Sadrži 100% prirodne sastojke, napravljene pažljivom kombinacijom valerijane, matičnjaka i gloga vrhunskog kvaliteta.

Aktivni sastojci2 kapsule sadržePDU*
Suvi ekstrakt lista matičnjaka (Melissa officinalis) standardizovan na 5% flavonoida100 mg
Suvi ekstrakt korena valerijane (Valeriana officinalis) standardizovan na 0,8% valerijanske kiseline80 mg
Suvi ekstrakt ploda gloga (Crataegus pinnatifida) standardizovan na 3% flavonoida80 mg

PDU* – preporučeni dnevni unos; PDU nije ustanovljen

Sastojci: suvi ekstrakt lista matičnjaka (Melissa officinalis) standardizovan na 5% flavonoida; suvi ekstrakt korena valerijane (Valeriana officinalis) standardizovan na 0,8% valerijanske kiseline; suvi ekstrakt ploda gloga (Crataegus pinnatifida) standardizovan na 3% flavonoida; maltodekstrin; sredstva protiv zgrudvavanja: magnezijum stearat i silicijum-dioksid; kapsula: želatin, prečišćena voda, boja – titan-dioksid.

Zemlja porekla: Republika Srbija