-10%

Natural Wealth Ginkgo Forte 60mg 72 tablete

Pomoć za koncentraciju, pamćenje i perifernu cirkulaciju

Original price was: 1.558,00 rsd.Current price is: 1.402,00 rsd.

Nema na zalihama

Kategorija: Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Natural Wealth
Opis
Način upotrebe
Sastav

Natural Wealth Ginkgo Forte je dodatak ishrani za koncentraciju, pamćenje i perifernu cirkulaciju. Ovo je prirodna pomoć kod problema moždane i periferne cirkulacije, kao i kod problema koncentracije i pamćenja. Svojim pozitivnim efektom na mentalne sposobnosti takođe poboljšava kvalitet života starijih osoba.

Ginko biloba doprinosi održavanju normalne kognitivne funkcije i pamćenja koje sa godinama slabi, zatim doprinosi normalnoj perifernoj cirkulaciji, koja je posebno važna za vid i sluh. Ginko biloba pomaže kod simptoma blage do umerene cerebralne insuficijencije i doprinosi dobroj mentalnoj i nervnoj stabilnosti.

Preporučuje se:

  • Kod oslabljene cirkulacije ruku, nogu i glave
  • Kao pomoć za bolju koncentraciju i pamćenje
  • U starijem životnom dobu

Koristiti jednu tabletu dnevno uz obrok, ili prema preporuci lekara.

Napomena:

  • Potreban je savet lekara ukoliko se koriste neki drugi lekovi (naročito antikoagulansi) ili kod poremećaja zgrušavanja krvi.
  • Ovaj preparat ne treba da koriste osobe obolele od hemofilije, čira, kao i žene u trudnoći i u periodu dojenja. Nije namenjeno osobama mlađim od 18 godina.
  • Treba prekinuti sa uzimanjem i posavetovati se sa lekarom u slučaju neželjenih efekata kao što su probavne smetnje, glavobolja, osip ili problemi s vidom.
Jedna tableta sadržiKoličina
Ekstrakt lista ginkga (Ginkgo biloba), standardizovan na 24% ginkoflavonoglikozida i 6% terpena60 mg