-50%

Nutrivix Forte Preparat za mršavljenje 50ml

100% prirodni preparat za mršavljenje

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznaka: Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Purivera
Opis
Način upotrebe
Sastav

Jedinstvena, potpuno prirodna formula obezbeđuje uklanjanje glavnih uzročnika prekomerne težine i dozvoljava vam da regulišete svoj metabolizam, i time ostvarite održiv gubitak kilograma.

Preparat za mršavljenje Nutrivix Forte vam pomaže da ubrzate metabolizam, sagorite masne naslage, regulišete apetit, očistite organizam.

Nutrivix Forte se sastoji od 100% prirodnih ekstrata biljaka koje su vekovima poznate po svojim blagotvornim svojstvima.

Sastav: Mešavina vodeno-alkoholnih ekstrakata lista artičoke, kore krušine, lista breze, ploda komorača, lista zelenog čaja i lista sene.

Ekstrati biljaka od kojih je ovaj preparat sačinjen kombinuju različite efekte da bi se postigao maksimalan efekat. Određene komponente su tu da regulišu apetit i eliminišu kompulsivno prejedanje, druge poboljšavaju rad creva, treće pomažu izlučivanje toksina iz organizma, dok četvrte pomažu ubrzano sagorevanje nagomilanih masnih naslaga i regulišu metabolizam šećera u organizmu.

Na ovaj način se postiže trajno gubljenje prekomerne telesne težine, bez izlaganja organizma dodatnom stresu.

U bočici se nalazi 50ml tečnog čaja.

Tri puta dnevno po 30 kapi sa vodom, sokom ili čajem, 1h pre obroka.

Napomena:

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.
Pre upotrebe proizvoda posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom. Osobe koje uzimaju lekove treba da se pre uzimanja preparata posavetuju sa lekarom. Proizvod se ne preporučuje trudnicama, dojiljama, deci i osobama osetljivim na bilo kakvu komponentu proizvoda. Ne preporučuje se uzimanje preparata sa korenom sladića, kod crevne opstrukcije i stenoze, atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Kronove bolesti, kod abdominalnog bola nepoznatog uzroka, dehidracije i osobama sa bolestima gastrointestinalnog trakta. Ne preporučuje se uzimanje preparata duže od dve nedelje u kontinuitetu. Nakon pauze od 7-10 dana može se nastaviti sa korišćenjem preparata uz vođenje računa o navedenim upozorenjima.
Proizvod ne treba koristiti po isteku datuma označenog na pakovanju.

Sastav: Mešavina vodeno-alkoholnih ekstrakata lista artičoke, kore krušine, lista breze, ploda komorača, lista zelenog čaja i lista sene.