Primed 13 Forte

PRIMED 13 FORTE SADRŽI MED, GLJIVE KORDICEPS, ŠITAKE I REISHI, UZ DODATAK JEZGRA KAJSIJE. GLJIVA REISHI DELUJE POVOLJNO NA IMUNITET.

NE SADRŽI VEŠTAČKE BOJE, KONZERVANSE I DRUGE ADITIVE.

PRIMED 13 FORTE se preporučuje:
  • kod oslabljenog imuniteta

2.690,00 rsd

Opis
Način upotrebe
Sastav
KAKO DELUJE PRIMED 13 FORTE

Aktivni sastojci preparata ispoljavaju blagotvorno dejstvo na imunološki sistem i mogu da utiču na poboljšanje opšteg stanja organizma. Medicinske gljive pokazuju antioksidativno i protivupalno dejstvo. Tradicionalno se upotrebljavaju u prevenciji i kao pomoć u tretmanu različitih poremećaja zdravlja.

PREPORUČENA UPOTREBA:

Odrasli: Uzimati jednom dnevno po jednu kašičicu preparata pola sata pre ili dva sata nakon obroka. Otapati polako u ustima, a zatim progutati. Ukoliko se PRIMED 13 FORTE koristi zajedno sa redovnom terapijom, koristiti ga odvojeno 2-3 sata od uzimanja drugih preparata i lekova.

UPOZORENJE

Pre upotrebe konsultovati lekara/nutricionistu. Preporučene dnevne doze ne treba prekoračiti. PRIMED 13 FORTE nije lek niti zamena za lek i propisanu terapiju. Uravnotežena i raznovrsna ishrana i zdrav način života su važni za zdravlje. Ne preporučuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka i dijabetičarima. Trudnice, dojilje i osobe mlađe od 18 godina ne treba da koriste preparat. Osobe koje uzimaju lekove mogu koristiti proizvod nakon konsultacije sa lekarom.

VAŽNO UPOZORENJE

Proizvod mora da se koristi pod nadzorom lekara. Proizvod nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane. Proizvod nije namenjen za parenteralnu upotrebu.