Primed Hericium Prah 400 gr

Hericium erinaceus se u narodnoj medicini upotrebljava kao pomoćno sredstvo u prevenciji neuroloških poremećaja koji prate starenje i drugih oštećenja nerava.
Aktivni sastojci gljive mogu da ispolje imunomodulatorno, protivupalno i antioksidativno dejstvo. Zbog ovih osobina, Hericium erinaceus se popularno naziva i “Prirodna hrana za neurone”.
Povoljno deluje i na digestivni sistem.

7.990,00 rsd

Opis
Način upotrebe
Sastav

Hericium erinaceus (Hou Tou Gu, Yamabushitake, Lion’s mane, lavlja griva) je medicinska gljiva sa dugom tradicionalnom upotrebom. Hericium erinaceus se u narodnoj medicini upotrebljava kao pomoćno sredstvo u prevenciji neuroloških poremećaja koji prate starenje i drugih oštećenja nerava. Aktivni sastojci gljive mogu da ispolje imunomodulatorno, protivupalno i antioksidativno dejstvo. Zbog ovih osobina, Hericium erinaceus se popularno naziva i “Prirodna hrana za neurone”.

Povoljno deluje i na digestivni sistem.

PREPORUČENA UPOTREBA

Doziranje može da se razlikuje u zavisnosti od uzrasta i namene.

Odrasli: Uzimati 1-3x dnevno po 300mg praha (1 puna espreso kašičica), nakon obroka. Razmutiti u šoljici mlake vode i popiti.

UPOZORENJE:

PRIMED Hericium erinaceus prah nije lek niti zamena za lek i propisanu terapiju. Redovna i raznovrsna ishrana važna je za zdravlje.

Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na gljivu Hericium erinaceus, trudnice i dojilje.

Osobe koje uzimaju lekove, pre početka primene trebalo bi da zatraže mišljenje lekara.

Ukoliko se koristi uporedo sa redovnom terapijom, koristiti odvojeno 2-3h od uzimanja drugih preparata i lekova.