-50%

Pure Slim Preparat za mršavljenje 60 kapsula

Očisti
Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznaka: Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Purivera
Opis
Način upotrebe
Sastav

Pure Slim predstavlja dodatak ishrani koji pomaže kontroli telesne mase.

Dejstvo

  • Reguliše metabolizam
  • Ubrzava proces varenja
  • Eliminiše masne naslage
  • Revitalizuje vaš organizam

Potuno prirodan preparat nastao kao kombinacija minerala, vitamina i omega 3 masnih kiselina dobijenih iz sinetrola (anthocyanin, citrusi, cianidin-3-Glicosid, flavanon, flavonoidi, grejpfut, hesperidin, naringin, neohesperidin, polifenoli, crvena i slatka narandža) i matcha – Japanskog zeleog čaja, učiniće Vaše telo je osveženo i bez nepotrebnih kilograma za veoma kratko vreme, a 100% prirodno.

MATCHA – Japanski zeleni čaj

Ovaj čaj nad čajevima kako ga još i nazivaju delotvorno utiče na naš organizam pre svega zbog svih antioksidanasa, vitamina i minerala koji sadrži. Matcha čaj je bogat vitaminima A, B, C i E, u sebi sadrži katefin, karotin jer pri ispijanju čaja pijemo i matcha prah što ga razlikuje od ostalih zelenih čajeva i čini jako lekovitim. Pored velike količine antioksidanasa koje sadrži matcha prah poboljšava metabolizam i pomaže u sagorevanju kalorija, poboljšava raspoloženje i koncetraciju i pomaže organizmu u borbi protiv virusa i bakterija. U matcha čaju pronalazimo magnezijum, cink, kalijum i mnoge druge vredne elemente. Jedna šolja matcha čaja je čak 10 puta zdravija od šolje običnog zelenog čaja.

Kliničke studije su pokazale da supstanca – Sinetrol®Xpur, koja je glavni sastojak Pure Slim-a ima povoljan efekat na gubljenje masnih naslaga u predelu stomaka i bokova.

Preporučuje se uzimnje 1 kapsule, dva puta dnevno.

Napomena

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neke od sastojke, trudnicama, dojiljama, osobama mlađim od 18 godina, kao ni osobama koje boluju od hipertenzije ili aritmija. Osobe koje koriste druge lekove se pre primene ovog proizvoda moraju konsultovati sa lekarom.

Sastojci: Sinetrol @ Xpur (predstavlja mešavinu standardizovanih ekstrakata ploda grejpfruta, ploda narandže i semena guarane i osušenog soka ploda crvene narandže), suvi ekstrakt ploda grejpfruta 5:1, Citrus sinesis, suvi ekstrakt semena guarane3:1, Paullinia cupana, osušeni sok crvene narandže, Thea sinensis sprašeni list zelenog čaja, Camellia sinensis, kapsula: želatin, sredstva protiv zgrdunjavanja: magnezijum-stearat i silicijum dioksid.