-10%

Sinefarm Kapi za jačanje imuniteta 30ml

Kapi za jačanje imuniteta sa vitaminom C

Original price was: 233,00 rsd.Current price is: 210,00 rsd.

Nema na zalihama

Kategorije: , Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Sinefarm
Opis
Način upotrebe
Sastav

Osobine i delovanje: Aktivni principi iz ekstrakata bokvice, timijana, žalfije i posebno ehinacee deluju kao imunostimulator, stimulišući nespecifični ćelijski imunitet i dovode do povećanja produkcije interferona (jedinjenja odgovornog za odbranu organizma od infekcija, u prvom redu protiv virusa), ublažavaju simptome postojećih upala, deluju blago bronhospazmolitički, protektivno i ubrzavaju oporavak. Ispoljavaju bakteriostatički učinak na nekoliko vrsta stafilokoka, streptokoka i pojedinih gljivica.

Preventivno kapi se mogu davati kad postoji povećan rizik od infekcija, u stanjima smanjenog imuniteta, iscrpljenosti posle bolesti, napornog umnog i fizičkog rada, kod sportista i starijih osoba posebno u vreme gripa i prehlada. Mogu se  koristiti za ublažavanje simptoma akutnih i hroničnih upala respiratornog, digestivnog i urogenitalnog  trakta.

Dodatkom vitamina C pojačava se profilaksa  i  tretman  raznih  infekcija.

Način upotrebe: Za navedena stanja popiti 3 puta dnevno po 20 kapi pre jela sa malo vode, mleka, meda i slično.

Napomene: Pre upotrebe promućkati.

Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Suplementi se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu.

Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Kapi ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak.

Sadrže alkohol 38,1 g/100 g.

Nisu namenjene trudnicama, dojiljama i mlađima od 18 godina.

Koristiti ih 7 dana pa napraviti pauzu nekoliko dana. Na ovaj način se mogu koristiti u dužem vremenskom periodu ako nema nuspojava ili kontraindikacija.

Način čuvanja: Proizvod čuvati zatvoren u originalnom pakovanju, zaštićen od svetlosti i vlage, na temperaturi do 25°C.

Vodeno-alkoholni ekstrakt biljaka: herba ehinacee (Echinacea purpurea), list  bokvice (Plantago lanceolata), list timijana (Thymus vulgaris), list žalfije (Salvia officinalis), L-askorbinska kiselina.