-9% Novo!

Sinefarm Propolis kapi za mršavljenje 20ml

Propolis kapi za mršavljenje sa biljnim ekstraktima

Original price was: 320,00 rsd.Current price is: 290,00 rsd.

Nema na zalihama

Kategorije: , Rok isporuke: 2 radna dana Brend: Sinefarm
Opis
Način upotrebe
Sastav

Osobine i delovanje: Propolis je najznačajniji pčelinji proizvod i prirodni antibiotik. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. U sebi sadrži širok spektar fiziološki aktivnih materija kao što su bioflavonoidi, polifenoli, antocijani, fitohormoni, etarska ulja, polen, vitamini, mikro i makro elementi te zbog toga predstavlja važan dodatak ishrani i snažan protektor. Ispoljava antibakterijsko, antimikotično, antivirusno, antiparazitsko, antioksidativno i imunostimulirajuće dejstvo. Povoljno deluje na jačanje otpornosti organizma.

Ekstrakt više lekovitih biljaka kao što su: sena, nana, majkina dušica, breza i matičnjak dovode do pojačane diureze, bržeg pražnjenja creva i time smanjuju resorpciju hrane. Aktivni principi iz ovih biljaka sa vitaminom C, pomažu da se spreče neželjene posledice u periodu smanjene ishrane (dijete) i da se organizam zaštiti i održi u vitalnom stanju na prirodan način.

Način upotrebe: Za navedena stanja uzeti 3 puta dnevno po 30 kapi pre jela sa malo vode, mleka, meda i slično, zadržati kratko u ustima, a zatim ih progutati.

Napomene: Pre upotrebe promućkati. Sastav i boja propolisa zavisi od biljnih vrsta sa kojih pčele prikupljaju materijal i od godišnjeg doba. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Kapi ne treba da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak. Sadrže alkohol 64,5 g/100 g. Nisu namenjene trudnicama, dojiljama i mlađima od 12 godina. Potreban je oprez kod osoba sa različitim oblicima opstrukcija, ulceracija, ili inflamacija organa digestivnog trakta. Ne preporučuje se primena duža od 2-3 nedelje.

Visoko prečišćeni ekstrakt propolisa (10%), lista sene (Sennae folium), bele breze (Betulae folium), timijana (Thymus serpillum), matičnjaka (Melissa officinalis) i nane (Mentha piperita) u etanolskom rastvoru sa dodatkom vitamina C.